Назад| Начало Електронни цигари Ел. цигари за начинаещи Aspire Aspire Reax Mini 1600mAh - Син

Aspire Reax Mini 1600mAh - Син

Назад
Арт.№: 2150 Добави в любими

Продуктът изчаква доставка, оставете Вашата ел. поща, за да Ви уведомим щом го получим отново или да Ви предложим негов заместител.

Рейтинг: nan/5 на базата на 0 оценки

Информация за продукта

Aspire представя новото стилно и елегатно устройство – REAX Mini – с 2 мл капацитет на разервоара, с вградена батерия от 1600 mAh, със система за защита от деца, с опция за регулиране на мощността, а атомайзерът Tigon посредством двете си различни изпарителни глави позволява и двата начина на изпаряване – MTL и DL.

 

 

 

 

Параметри:

Размери: 31.5 мм х 115 мм

Капацитет на батерия: 1600mAh

Капацитет на резервоара: 2 мл

 

 

 

Комплeктът съдържа:

1 x Мод REAX Mini1600 mAh

1 x Изпарителна глава 1.2 ома MTL

1 x Изпарителна глава 0.4 ома DL

10 х Силиконов пръстен

1 х Резервно стъкло

1 х Резервен мундщук

1 х Инструмент за развиване

1 х Микро USB кабел

1 x Ръководство и гаранционна карта

 

 

Компоненти:

Drip Tip - Мундщук

Glass tube – Резервоар за течност

Atomizer – Изпарителна глава

Fire Button – Оперативен бутон

Mode Button – Бутон за регулиране на мощността

Airflow control ring – Пръстен за регулиране на въздухопотока

510 connector – тип резба 510

Micro USB Charging Port – USB вход за зареждане

Indicator light – Светлинен индикатор

Wattage display – Дисплей за мощността

 

 

 

 

Изпарителни глави:

В комплекта има и от двата вида разработени глави за атомайзера Tigon - 0.4 ома DL изпарителна глава, работеща между 23 и 28 W и 1.2 ома MTL изпарителна глава, изпаряваща между 10 и 12 W.

И двете изпарителни глави са изработени от висококачествена нихромова тел, а иновативният им  дизайн без резба улеснява смяната им.

Изпарителната глава 1.2 ома MTL е подходяща и за течност със съдържание на  никотинови соли. 

 

 

 

 

Пълнене на течност:

Първо издърпайте горната капачка, след това поставете пръста си върху маркера и с натиск плъзнете горния капак, за да разкриете силиконовия уплътнител на отвора за пълнене.

Силиконовият отвор за пълнене на резервоара има самозатварящ се клапан, в който можете да вмъкнете шишето и да напълните течност.

Затварянето на резервоара е противоположно, плъзнете горната капачка обратно на мястото си, като покриете силиконовото уплътнение и натиснете надолу.

 

 

Инсталиране на изпарителната глава:

Смяната на изпарителната глава е изключително опростена – просто развийте долната част на атомайзера, след което махнете старата изпарителна глава, поставете новата и завийте обратно долната част.

Не забравяйте, че изпарителната глава на Tigon може да се сменя и докато в атомайзера има течност, не е необходимо да я изливате!

 

ВАЖНО: Когато използвате нова изпарителна глава, изчакайте минимум 3 минути, за да може памукът да се овлажни добре преди употреба. Не оставяйте резервоара напълно празен, за да избегнете сухо изгаряне или повреда!

 

 

Смяна на стъклото:

- Първо развийте долната част на атомайзера, след което махнете изпарителната глава;

- След като махнете главата, обърнете обратно атомайзера и с помощта на специалния инструмент развийте малката част, която заключва атомайзера;

- Готови сте да развиете горната част на атомайзера, а след това и да смените стъклото.

 

 

Регулиране на въздухопотока:

Атомайзерът Tigon е с новата двойна функция на Aspire за регулиране на въздухопотока - първоначално ще видите 5 малки дупки, които може да регулирате чрез завъртане на пръстена - на 4, 3, 2 и т.н. - това е за MTL изпаряване, наподобяващо пушенето на традиционни цигари.

Срещуположното завъртане на пръстена ще разкрие слот, чрез който може да регулирате подаването на въздух за DL изпаряване.

 

 

 

 

 

 

Регулиране на мощността:

Натиснете бутона за регулиране на мощността, за да настроите мощността и дисплеят ще покаже стойността в момента: 8W, 10W, 12W, 14W, 16W, Bypass.

Мощността може да бъде регулирана само когато съпротивлението на изпарителя е над 1.0 ом – ако е по-ниско устройството автоматично минава в режим Bypass и ако натиснете бутона два пъти той ще примигне веднъж последователно в червен, син и зелен цвят, за да покаже, че мощността не може да се регулира.

 

 

 

 

Защита:

- Автоматично изключване: При продължително натискане на оперативния бутон (над 10 секунди ) той ще примигне 10 пъти в розово и ще спре нагряването на електронната цигара;

- Защита срещу късо съединение: Ако REAX Mini открие късо съединение, устройството веднага ще спре изпаряването и светлината ще примигне три пъти в розово;

- Защита при ниско напрежение: Когато зареждането на REAX Mini падне до 3.2 волта, оперативният бутон ще примигне 15 пъти в червено и устройството ще спре да работи.

- Защита от презареждане: Когато батерията е напълно заредена, REAX Mini автоматично ще спре зареждането, за да избегне презареждане.

 

 

 

 

Индикация за батерията: Когато устройството е включено, LED светлината на оперативния бутон показва нивото на заряд на батерията:

- Ако текущият заряд на батерията е над 3.8 волта, светлината ще бъде зелена;

- Ако текущият заряд на батерията е между 3.5 и 3.8 волта, светлината ще бъде само синя;

- Ако текущият заряд на батерията е под 3.5 волта, светлината ще бъде червена, напомняйки, че е време да заредите своя REAX Mini.

 

 

 

 

 

Зареждане:  

Когато зареждате устройството с микро USB кабел, максималният ток може да достигне 2А.

Когато свържете REAX Mini към зарядно устройство, светлинната индикация ще примигне 3 пъти в червено, за да покаже, че цигарата се зарежда. Когато REAX Mini е напълно зареден, светлинната индикация ще примигне 20 пъти в зелено.

 

 

 

Гаранция: 3 месеца на батерията

ВАЖНО: Гаранцията отпада, ако по продукта има видими следи от изпускане, счупване или неправилна употреба, както и в случай на използване с неоригинални компоненти!

Атомайзерните глави в комплекта са консуматив и подлежат на замяна единствено при получаване, в случай на дефект.

Пазете комплекта далеч от деца! Забранено за лица под 18 години!

Коментари

Подобни продукти

Проверка на възрастта

Тези продукти се продават само на хора над 18 годинишна възраст. Ако не сте навършили годините, моля не влизайте в сайта.

Нямам навършени 18 години Имам навършение 18 години