Назад| Начало Електронни цигари Ел. цигари за начинаещи Aspire Aspire Tigon електронна цигара 1800mAh - Черна

Aspire Tigon електронна цигара 1800mAh - Черна

Назад
Арт.№: 77 Добави в любими
Наличност в магазините
Рейтинг: nan/5 на базата на 0 оценки

Информация за продукта

Впечатляващата нова електронна цигара от Aspire – Tigon – е с 2 мл капацитет на разервоара, с вградена батерия от 1800 mAh, със система за защита от деца, работи в режим By-pass, а посредством двете си различни изпарителни глави позволява и двата начина на изпаряване – MTL и DL. Това е първото устройство на Aspire, при което гениалният дизайн позволява запечатване на атомайзера при отстраняване на изпарителната глава и предотвратява изтичането на течност.

 

 

 

Комплeктът съдържа:

1 x Tigon 1800 mAh

1 x Изпарителна глава 1.2 ома MTL

1 x Изпарителна глава 0.4 ома DL

10 х Силиконов пръстен

1 х Резервно стъкло

1 х Инструмент за развиване

1 х Микро USB кабел

1 x Ръководство и гаранционна карта

 

 

Параметри:

Размери: 22.3 мм х 123 мм

Капацитет на батерия: 1800mAh

Капацитет на резервоара: 2 мл

 

 

Компоненти:

Top Cap – Горна част

Drip Tip - Мундщук

Glass tube – Резервоар за течност

Atomizer – Изпарителна глава

Fire Button – Оперативен бутон

Airflow control ring – Пръстен за регулиране на въздухопотока

510 connector – тип резба 510

Micro USB Charging Port – USB вход за зареждане

Battery – Батерия

 

 

 

Мундщуци:

В комплекта ще откриете два вида мундщуци - един дълъг за MTL изпаряване и един широк - за DL изпаряване.

 

 

 

Изпарителни глави:

В комплекта на Tigon има и от двата вида разработени глави за модела - 0.4 ома DL изпарителна глава, работеща между 23 и 28 W и 1.2 ома MTL изпарителна глава, изпаряваща между 10 и 12 W.

И двете изпарителни глави са изработени от висококачествена нихромова тел, а иновативният им  дизайн без резба улеснява смяната им.

Изпарителната глава 1.2 ома MTL е подходяща и за течност със съдържание на  никотинови соли. 

 

 

 

 

Пълнене на течност:

Първо издърпайте горната капачка, след това поставете пръста си върху маркера и с натиск плъзнете горния капак, за да разкриете силиконовия уплътнител на отвора за пълнене.

Силиконовият отвор за пълнене на резервоара има самозатварящ се клапан, в който можете да вмъкнете шишето и да напълните течност.

Затварянето на резервоара е противоположно, плъзнете горната капачка обратно на мястото си, като покриете силиконовото уплътнение и натиснете надолу.

 

 

Инсталиране на изпарителната глава:

Смяната на изпарителната глава е изключително опростена – просто развийте долната част на атомайзера, след което махнете старата изпарителна глава, поставете новата и завийте обратно долната част.

Не забравяйте, че изпарителната глава на Tigon може да се сменя и докато в атомайзера има течност, не е необходимо да я изливате!

 

ВАЖНО: Когато използвате нова изпарителна глава, изчакайте минимум 3 минути, за да може памукът да се овлажни добре преди употреба. Не оставяйте резервоара напълно празен, за да избегнете сухо изгаряне или повреда!

 

 

Смяна на стъклото:

- Първо развийте долната част на атомайзера, след което махнете изпарителната глава;

- След като махнете главата, обърнете обратно атомайзера и с помощта на специалния инструмент развийте малката част, която заключва атомайзера;

- Готови сте да развиете горната част на атомайзера, а след това и да смените стъклото.

 

 

Регулиране на въздухопотока:

Tigon е с новата двойна функция на Aspire за регулиране на въздухопотока - първоначално ще видите 5 малки дупки, които може да регулирате чрез завъртане на пръстена - на 4, 3, 2 и т.н. - това е за MTL изпаряване, наподобяващо пушенето на традиционни цигари.

Срещуположното завъртане на пръстена ще разкрие слот, чрез който може да регулирате подаването на въздух за DL изпаряване.

 

 

 

 

Защита:

- Автоматично изключване - при продължително натискане на оперативния бутон (над 10 секунди ) той ще примигне 10 пъти и ще спре нагряването на електронната цигара;

- Защита срещу късо съединение - ако Tigon открие късо съединение, устройството веднага ще спре изпаряването и светлината ще примигне три пъти в розово;

- Защита при ниско напрежение - когато зареждането на Tigon падне до 3.2 волта, оперативният бутон ще примигне 15 пъти в червено и устройството ще спре да работи.

- Защита от презареждане - когато батерията е напълно заредена, Tigon автоматично ще спре зареждането, за да избегне презареждане.

 

 

 

Индикация за батерията - когато устройството е включено, LED светлината на оперативния бутон показва нивото на заряд на батерията:

- Когато текущият заряд на батерията е над 3.8 волта, светлината ще бъде розова;

- Когато текущият заряд на батерията е между 3.5 и 3.8 волта, светлината ще бъде само синя;

- Когато текущият заряд на батерията е под 3.5 волта, светлината ще бъде червена, напомняйки, че е време да заредите своя Tigon.

 

 

 

Инструкции за зареждане:   

Когато зареждате устройството с микро USB кабел, максималният ток може да достигне 2А. Когато свържете Tigon към зарядно устройство, светлинната индикация ще примигне 3 пъти в розово, за да покаже, че цигарата се зарежда. Когато Tigon е напълно зареден, светлинната индикация ще примигне 20 пъти в розово.

 

 

 

Гаранция: 3 месеца на батерията

ВАЖНО: Гаранцията отпада, ако по продукта има видими следи от изпускане, счупване или неправилна употреба, както и в случай на използване с неоригинални компоненти!

Атомайзерните глави в комплекта са консуматив и подлежат на замяна единствено при получаване, в случай на дефект.

 

Пазете комплекта далеч от деца!

Забранено за лица под 18 години!

Коментари

Подобни продукти

Проверка на възрастта

Тези продукти се продават само на хора над 18 годинишна възраст. Ако не сте навършили годините, моля не влизайте в сайта.

Нямам навършени 18 години Имам навършение 18 години