Назад| Начало Електронни цигари Модове с вградени батерии Aspire Aspire Zelos 50W 2.0 с Nautilus 2S 2500mAh комплект - Черен

Aspire Zelos 50W 2.0 с Nautilus 2S 2500mAh комплект - Черен

Назад
Арт.№: 911 Добави в любими
Наличност в магазините
Рейтинг: nan/5 на базата на 0 оценки

Информация за продукта

Aspire Zelos 2 е компактно и ергономично устройство с променливи напражение и мощност (до 50W), с вградена батерия от 2500 mAh. Оборудван с най-новия атомайзер на Aspire - Nautilus 2S, той е с извит и елегантен дизайн, с вместимост 2 мл и предоставя два различни начина на изпаряване – MTL посредством добре познатата изпарителна глава BVC 1.8 ома и DL чрез новата изпарителна глава BVC 0.4 ома.

 

 

 

 

Комплектът съдържа:

1 х Атомайзер Nautilus 2S

1 x Резервен мундщук

1 х Микро USB кабел

1 x Zelos 2 50W

1 x Изпарителна глава BVC 0.4 ома DL

1 x Изпарителна глава BVC 1.8 ома MTL

10 х Силиконов пръстен

1 х Ръководство

1 х Гаранционна карта

 

 

 

Параметри:

Размери: 136 мм х 38 мм х 23 мм

Изходящи режими: VW, VV, Bypass, TC

Изходяща мощност: 0.5V – 8.0V

Изходящо напрежение: 1 - 50W

Диапазон на съпротивление:

0.1 - 3.5Ω за VW/VV режими

0.2 - 3.5Ω за Bypass режим

0.1 - 1.0Ω за TC режим

Дисплей: 0.69 инчов OLED дисплей

Капацитет на батерия: 2500mAh

Капацитет на резервоара: 2 мл

Тип на батерията: Buit-in LiPo

 

 

 

 

Компоненти Aspire Zelos 2 50W комплект:

  

 

 

 

Изпарителни глави:

В комплекта са включени добре познатата изпарителна глава BVC 1.8 ома за MTL изпаряване и новата изпарителна глава BVC 0.4 ома за DL изпаряване.

 

 

 

 

Регулиране на въздухопотока

Zelos 2 предоставя изключително удобната възможност да регулирате въздухопотока според изпарителната гава, която използвате - тези,  които искат да изпаряват чрез MTL изпарителната глава 1.8 ома (наподобявайки пушенето на традиционни цигари) трябва да регулират въздухопотока посредством малките дупки в основата на атомайзера, а тези, които искат да се насладят на подобаващо количество пара чрез DL изпарителната глава 0.4 ома, трябва да освободят големия отвор от другата страна на долната част.

 

 

 

 

Пълнене на течност:

- Развийте обратно по посока на часовниковата стрелка горната част на атомайзера;

- Една от вдлъбнатините на горната част трябва да съвпада с триъгълния символ върху резервоара – натиснете внимателно и плъзнете, за да откриете отвора за течността;

- Напълнете течността в отвора;

- Върнете обратно горната част и завийте към резервоара.

 

 

ВАЖНО: Когато използвате нова изпарителна глава, изчакайте минимум 3 минути, за да може памукът да се овлажни добре преди употреба. Не оставяйте резервоара напълно празен, за да избегнете сухо изгаряне или повреда!

 

 

 

 

Инсталиране на изпарителната глава

- Развийте металния резервоар от основата;

- Махнете стъклото от основата;

- Развийте старата изпарителна глава от основата;

- Поставете в основата и завийте новата изпарителна глава;

- Поставете в основата стъклото и завийте металния резервоар към основата.

 

 

Zelos 2 поддържа VV, VW, Bypass и TC режими на работа

 

 

 

 

Начин на употреба:

1. Включване/изключване: Натиснете оперативния бутон 5 пъти в бърза последователност, за да отключите или заключите устройството. Когато устройството е заключено, с продължително натискане за 3 секунди може да го изключите. За да включите отново устройството, натиснете бързо 5 пъти оперативния бутон.

2. Когато устройството е включено, с 3-кратно бързо натискане на оперативния бутон ще го поставите в режим Stealth. Когато сте в този режим оперативният бутон работи, но бутоните «+» и «-« са заключени.

3. Когато натиснете едновременно бутоните «+» и «-« ще може да избирате между всички режими – VW, VV, Bypass и TC (Ni, Ti, SS). Натиснете бутоните бутоните «+» и «-«, за да изберете режим, а с оперативния бутон го потвърдете.

4. Натиснете бутон „+“, за да увеличите мощността, напрежението или температурата, а с бутон „-„ ще ги намалите. С продължително натискане на който и да е от двата бутона ще промените стойностите бързо.

5. Когато устройството е в ТС режим, с едновременно натискане на оперативния бутон и бутон „-„ ще влезете в настройките на мощността, откъдето можете да регулирате изходящата мощност – чрез бутоните „+“ или „-„. Потвърждаването на избраната мощност е чрез оперативния бутон.

6. Когато устройството е включено, с едновременно натискане на оперативния бутон и бутон „+„ ще заключите или отключите бутоните. Когато бутоните са заключени мощността, напрежението и настройките в ТС режима не могат да бъдат регулирани.

7. За да смените температурата във Фаренхайт(F) или Целзий(C) натиснете бутоните „+“ или „-„ , за да преминете по целия температурен диапазон и температурата ще превключи автоматично.

8. Zelos ще влезе в спящ режим, когато е неупотребяван в продължение на 1 минута, с еднократно натискане на оперативния бутон ще го активирате отново.

 

 

 

 

 

Начин на зареждане:

1. Когато зареждате устройството с микро USB кабел, максималният ток може да достигне 1 А.

2. Когато свържете Zelos 2 към зарядно устройство, на дисплея ще се покаже мигаща индикация за батерията. Когато зареждането на батерията достигне 4.2 V или тя е напълно заредена, устройството ще прекрати автоматично процеса и дисплеят ще се изключи.

 

 

 

 

Гаранция: 3 месеца на батерията

ВАЖНО: Гаранцията отпада, ако по продукта има видими следи от изпускане, счупване или неправилна употреба, както и в случай на използване с неоригинални компоненти!

Атомайзерните глави в комплекта са консуматив и подлежат на замяна единствено при получаване, в случай на дефект.

 

Пазете комплекта далеч от деца!

Забранено за лица под 18 години!

Коментари

Подобни продукти

Проверка на възрастта

Тези продукти се продават само на хора над 18 годинишна възраст. Ако не сте навършили годините, моля не влизайте в сайта.

Нямам навършени 18 години Имам навършение 18 години